Om somedia

her er 

min historie

Det hele startede tilbage i 2016, da min kammerat, Alex, havde brug for hjælp i sin virksomhed. Han havde dog ikke råd til at fuldtidsansætte mig, men kunne vildt godt bruge noget assistance til diverse markedsføringsopgaver og intern kommunikation. Jeg syntes, det lød drønspændende og ville gerne hjælpe Alex med sin nyopstartede virksomhed. 

Jeg tænkte, der nok måtte være flere som ham, som havde brug for assistance, men omvendt ikke kunne garantere et fast timetal. Eller bare hverken havde råd til eller behov for en fast marketingmedarbejder. Folk som Alex, der i stedet havde brug for en fleksibel løsning med mulighed for at skrue op og ned alt efter behov.

Og det var der. Altså flere som Alex. Deraf blev somedia til. 

jeg bliver nemt nørdet og detajleorienteret

Når jeg møder en tekst i min hverdag, kan jeg ikke lade være. Om det er et butiksvindue, et menukort, et visitkort, en invitation, et brev fra kommunen eller en busreklame. Så begynder mit indre sprogpoliti at scanne efter grammatik- og stavefejl, og jeg studser over, hvordan teksten er formuleret. Det kan lyde ret usympatisk, når jeg siger det højt. Men jeg skal nok holde mine scanningsresultater for mig selv – med mindre du beder om dem. Og jeg uddeler heller ingen bøder.

Jeg elsker altså at nørde ned i tekster både rent grammatisk samt i forhold til indhold og ordlyd. Måske du, eller nok nærmere dine tekster, godt kunne bruge en gennemgang? Så kommer jeg og sprogbetjenten gerne forbi. Og hun er slet ikke så farlig. Hun er faktisk rar nok – og drikker også kaffe. 

 

måske jeg også kan hjælpe dig?

TEKST

Jeg kan hjælpe dig med at producere tekster til hjemmesiden eller øvrigt kommunkations-materiale. Jeg læser også gerne korrektur på dine tekster. 

SOCIALE MEDIER

Jeg kan både helt eller delvis varetage aktiviteten på dine sociale medier samt produktionen af indhold hertil – både det tekstuelle og visuelle. 

HJEMMESIDE

Jeg hjælper gerne med at vedligeholde og opdatere din hjemmeside, så den altid er  ajourført. Vi kan også optimere den og bygge til, hvis den trænger.  

Faste samarbejdspartnere

{

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Anne Emilie, idet hun i 2014/2015 var en del af vores PR team, som ansvarlig for sociale medier. Anne Emilie var et stort aktiv i vores organisation, hvor hun tog ansvar for egne opgaver, og dermed formåede at løfte niveauet på vores sociale platforme via nye ideer og tiltag. Hendes tilgang til arbejdsopgaverne er meget professionel, og boldende bliver altid grebet

Telefon

23245283

Mail

hej@somedia.media

Messenger

somediadk