Løsninger

hvordan kan jeg 

hjælpe dig?

Det hele afhænger af dig. Din tid, dine ambitioner, dine ressourcer og dine mål.

Hvor meget og hvordan jeg skal hjælpe dig, afhænger af alt det tilsammen. Jeg vil rigtig gerne varetage nogle opgaver for dig fuldkommen, men omvendt der hvor det giver mening, vil jeg allerhelst, at vi også får dig i spil. Måske det bliver en gradvis proces under ledelse af ‘hjælp til selvhjælp’.

 

 

Nedenfor får du et overblik over, hvad jeg kan blandt andet kan hjælpe dig med. Og finder du ikke lige netop dit behov på listen, så spørg endelig alligvel. Vi kan højst sandsynligt også  finde en løsning på det. 

Jeg har en række faste samarbejdspartnere, jeg hiver ind til opgaver, hvor netop de er eksperterne. Så hvor jeg ikke er den rette til at løse din opgave, har jeg et hold af seje, kompetente folk til at assistere.  

har du brug for hjælp til

TEKST

Tekstproduktion til eksempelvis din hjemmeside, sociale medier eller øvrigt kommunikationsmateriale. 

SOCIALE MEDIER

Produktion af indhold til dine sociale medier – både det tekstuelle og visuelle. Annongering samt håndtering af aktivitet, posting og community management.

HJEMMESIDE

Vedligehold og opdatering af din hjemmeside – tekstuelt, visuelt og layoutmæssigt. Herudover håndtering af ændringer eller tilføjelser i opbygningen.

KORREKTUR

Korrekturlæsning af danske tekster. Hvilken slags tekst til hvilket formål er underordnet.  

GRAFIK

Grafisk arbejde til eksempelvis din hjemmeside, tryksager eller andet kommunikationsmateriale. 

MEDIEPLAN

Medieplanlægning af dine samlede marketingaktiviter for at skabe overblik og struktur – arbejdsmæssigt samt økonomisk.

versioner af samarbejde

Jeg er mest i spil

I mange tilfælder giver det bedst mening og mest værdi at outsource hele eller dele af opgaver for at frigøre tid i din dagligdag til andre opgaver. 

Her vil jeg varetage de ønskede opgaver fuldkommen, så du kan lægge dit fokus og din tid et andet sted. Dette samarbejde er naturligvis stadig funderet i en tæt dialog.  

Vi er begge meget i spil

Lad os finde en god balance sammen, hvor du kan trække på mig det sted og i det omfang, hvor det giver bedst mening. Det handler om, vi udnytter din tid og dine kompetencer bedst muligt. 

Her handler det altså om at finde et godt ligeværdigt samarbejde, hvor vi supplerer hinanden. 

 

Du er mest i spil

Du har formentligt bare brug for lidt hjælp til at skabe struktur, rammer og/eller aktivitet. Lidt rådgivning og inspiration kan måske være nok for at holde dig igang. Eller måske endda bare et spark i røven.

I dette samarbejde handler det om, vi får dig og dine kompetencer mest i spil.

{

Vi har professionelt haft langt og
supergodt samarbejde!

Telefon

23245283

Mail

hej@somedia.media

Messenger

somediadk